Ballroom lamper

Design By Us er et mærke, der producerer unikke lamper. Bedst kendt er Ballroom lampen, der er lavet i mundblæst glas og farvet i enten rosa, smoke, grøn og amber. Ballroom lamperne leder tankerne hen på Art Deco stilen, samtidig med at de fremstår moderne og selvfølgelig helt unikke, fordi de er mundblæst og håndmalet hver og én.

Vi har her samlet 5 forskellige af de mest ikoniske Ballroom lamper fra Design By Us, så du kan læse mere om disse specielle lamper og måske endda finde noget at skrive på ønskelisten.

Design By Us BallRoom Lampe Rose – Klassikeren

Ballroom Pendel Rose m Guld Sokkel

 • En klassiker fra Design By Us, der kan hænge mange steder i hjemmet
 • Kan kombineres med andre lamper for et unikt udtryk
 • Bærer den populære rosa farve, som opfordrer til hygge, stilhed og ro.
 • Fås i flere farver!

Denne lampe er en klassiker med dens ikoniske rosa farve og håndmalet kant i sølv og messing. Denne lampe måler 19 cm i diameter og egner sig perfekt til at have hængende over et læsehjørne eller et skrivebord på kontoret. Denne lampe kan også med fordel kombineres med flere af samme slags, der hænger i forskellige højder for et kunstnerisk og unikt udtryk.

Denne klassiske lampe passer perfekt ind i de stilrene hjem, hvor der er fokus på kvalitet og lyst design.

Design By Us BallRoom Lampe Rose XL – Blikfanget

ballroom xl rose_1

 

 • Den perfekte lyskilde over et spisebord eller et sofabord
 • Fanger opmærksomheden i ethvert rum
 • Kan kombineres med andre lamper i mindre eller samme størrelse.

Med dens 33 cm i diameter er denne smukke lampe i håndblæst glas et blikfang i enhver spisestue, dagligstue eller soveværelse. Denne lampe bærer også den fine rosa farve, men den fås selvfølgelig også i de andre 3 farver: smoke (grå), grøn og amber (orange).

Med dens store størrelse passer den perfekt ind i den moderne herskabslejlighed, hvor der er højt til loftet, og hvor man gerne vil eksperimentere med mødet mellem den moderne og den retro stil.

Design By Us BallRoom Molecule Lampe Purple Rain-Guld – Den stilfulde

ballroom molecule black with purple rain glass_1

 • Et stilfuldendt kunstværk som belysning
 • En luksuriøs lilla og guld farve, der leder tankerne hen på art deco stilen
 • Passer perfekt henover et rundt spisebord som centrum for opmærksomheden.
 • Fås i flere farver!

Molecule lampen er sammensat af flere mundblæste glaslamper, der hænger fra en plade. Lampen har selvfølgelig fået sit navn efter molekylet, fordi dens sammensætning minder og dennes. Denne lampe kommer med håndmalet guldfarve og mundblæst glas i lilla, hvilket bringer den luksuriøse art deco stil helt frem i billedet.

Med denne lampe er der fokus på det kunstneriske. Så hvis man ikke kun er på udkig efter en smart belysning, men også et lækkert kunstværk, så vil denne lampe helt sikkert imponere.

Design By Us BallRoom Lampe The Wall Kort Amber – Retro væglampe

Ballroom væglampe amber

 • Har den ikoniske retro farve
 • Passer perfekt som sengelampe eller som lampe ved en sofa
 • Sætter en stemning af hygge og varme i ethvert rum i hjemmet
 • Fås i flere farver!

Denne væglampe er lavet i mundblæst glas med farven amber, som er en støvet orange farve. Denne farve går perfekt ind i en retro stil, samtidig med at lampen også udtrykker en nytænkning af retro stilen. Denne væglampe har en kort arm, der gør den perfekt som læslampe ved natbordet i soveværelse.

Design By Us BallRoom Lampe The Wall Lang Smoke – Minimalistisk væglampe

ballroom the wall 57 black smoke_1

 • Væglampe i et elegant og minimalistisk design
 • Passer ind med andre maskuline, mørke farver, men kan også danne kontrast til hvide vægge eller hvide møbler
 • Skiller sig ud fra andre væglamper med dens design.
 • Fås i flere farver!

Denne elegante væglampe har en lang arm i sort, der ender ud i den smukke mundblæste glasskærm i mørkegrå. Denne lampe har et mere nutidigt, minimalistisk og moderne look over sig i forhold til mange af de andre lamper fra denne serie. Det skyldes denne lampes sorte farve og elegante udtryk. Væglampen passer godt ind i stuen som læselampe eller som sengelampe i soveværelset.

Den passer perfekt ind i det minimalistiske hjem, hvor der er god plads til et stykke kvalitetsdesign som denne.

Unikke Ballroom lamper fra Design By Us

Hver og en Ballroom lampe fra Design By Us er unik, og mange venter spændt på tilbud på Ballroom lampen, eller også køber de en Ballroom lampe brugt. Det kan man, for lamperne er tidsløse i deres design, der både viser tilbage og frem i tiden. Med muligheden for at vælge mellem de flotte farver, er det altid muligt at finde en Ballroom lampe, der passer perfekt ind i ens hjem, uanset hvilken stil og hvilke farver man har indrettet med i øvrigt.

Vi håber, du har fået en bedre idé om dette smukke lampedesign og måske endda er blevet inspireret til at købe en sådan lampe til dig selv eller til en, du holder af.