Loftroset

En loftroset monteres direkte i loftet og gør det muligt for dig at samle flere lamper i et udtag. Med den rette roset kan du mixe og matche de lækre retro lamper med hinanden eller med de moderne varianter og skabe præcis den belysning du drømmer om til dit hjem.

Du kan få en loftroset i rigtig mange forskellige modeller og versioner, så du kan hænge både en, to og tre lamper op i samme roset. Det er en skøn mulighed for at puste liv og lys ind i dit hjem med lamper, der måske ikke ville kunne gøres med en enkelt lampe alene.

Hvordan ser en loftroset ud?

Der findes en lang række forskellige modeller og designs, når det kommer til loftrosetter. Det handler i bund og grund om at skjule det sted, hvor du hænger din lampe op i loftet, så der ikke er udsyn til en krog eller lignende, hver gang du kigger op.

Der findes en hel vifte af modeller, der både er designet til at skjule ophænget, samle forskellige ledninger og danne grundlaget for en smuk klynge-lampe, hvis du gerne vil samle flere end en lampe på et sted.

Du kan finde rosetter med et eller flere udtag, så du kan skabe præcis den lampe og belysning du drømmer om ved at mixe flere forskellige lamper og gøre dem til en samlet.

Lav din egen lampe

Er du faldet over en smuk retro lampeskærm, eller tre pendler, der ville klæde hinanden fantastisk, så kan du med ganske få midler lave en loftroset lampe, der passer perfekt til dit hjem. Brug for eksempel stofledninger til at skabe et mere sammenhængende look mellem de lamper du gerne vil forene og giv dem et smukt og samlende ophæng, der giver en følelse af, at der er tale om en sammenhængende lampe frem for flere forskellige.

Med en lækker loftroset kan du gøre dine retro lamper topmoderne uden at de mister deres stil og udtryk.

Vil du have mere farve og pang i indretningen kan noget så simpelt som en lækker loftroset i silicone i en skøn farve og en lækker stof ledning gøre selv de mest kedelige lampe til noget helt specielt og spændende, der passer lige til din stil.

Mix og match

Hvis du ønsker mere end bare en hvid loftroset, fordi du gerne vil skabe en lampe, der skiller sig ud fra loftet, så findes rosetterne i flere forskellige materialer og udformninger.

Den helt klassiske er rund (deraf navnet roset) og har en kant, der hæver den fra loftet, så der er plads til ledninger og samlinger under.

De helt klassiske modeller med et eller flere udtag findes i helt neutrale farver som sort, hvid og grå metal, men flere og flere producenter begynder også at lave loftroset til 3 lamper eller mere  i andre materialer som messing og kobber, der går rigtig godt i spænde med mange af de mere klassiske lamper.

Du finder også en mere moderne version i silicon, der kommer i alle regnbuens farver og spiller fantastisk sammen med de kraftige stofledninger, når der kommer til at skabe en moderne lampe af en retro lampeskærm eller pendel.

Du kan gøre enhver lampe til noget nyt og rasende moderne ved at blande den med de helt rigtige farver og materialer. Hold dig ikke tilbage, men brug i stedet de muligheder der ligger for at skabe din egen stil med ganske få materialer og rigtig gerne noget retro, der kan give et løft og twist